Wednesday, June 23, 2010

TldJOG70 IDOL

Herbud:
Wah setuju mbak Asti, iki ide bagus.... "TldJOG70 Idol" mesti seru iku ....masing2 Kemantren hrs ngirim peserta... Nah ttg juri mbak ... aku wae dijamin obyektif wis..he ..he...
Wassalam Herbud.

Djapong:
Trus lagune kudu uro-uro "Dandang Gula" utowo "Mocopatan". Sigro miliiirrrrr. .... anggetheking. ..... slendro pathet manyuro. Kwkkkwwkkkwwwkkkk. ..

Darsono:
Ayo ...kpn-kpn kita bikin kompetisi "kejuaraan seni suara" ato "Tld70 Idol " antar kemantren ... Jkt , Jogya dan Sby .... Ora popo wis , mskipun kemantren Sby cuma bbrp gelintir anggotanya. ..... Siapa takut ??? He he he ....
Mslah Juri , aku sing nanggung beres ....
Mas Edmart..., ayo cantut tali wondo....., ditantang mas.
Aku mewakili Yogya boleh, mewakili Jakarta juga boleh....... ......... ..
Wah golek karaoke-nan nggo latihan ana ra ya , pucung, megatruh, sinom dll.
(Yen mewakili Cikampek tak serahke sing langganan Panyebar Semangat mas Darmanto wae he he )

Marsito:
Yen uro-uro mocopatan... ...gliyak- gliyak aku nggabung.
Marsito.

Herbud:
Wah yen iku sing iso mung mas STW he..he..
Wassalam Herbud.

Djapong:
horrreee.... Kmt Jkt wis ono wakile. Ayo mas Marsito saben malem Jemuwah latihan neng TMII (anjungan DIY), ono sing ngajari mocopatan koq (mas Darmanto gurune..... hueheehheeee. ..)
Hayoooo.... Kmt Srby iso mocopatan ora ? Ojok mung ngremo karo ngok-bengok ae..... huahaahhaaaa. ..

Asti:
Wuaaa ... Lha nek uro-uro .... STW lan Edmart sing seneng ...diatas angin dia nya ...he he he he .....

Asti:
Mas Djapong ....
Lha nek kemantren Jkt sing menang ..... Horrreee ...hidup kemantrn Jkt ! Lha aku yo masuk anggota kemntr Jkt je .... Yo ora bung Emel ...?
He he he ...

Herbud:
Ora ngono mbak Asti.. Wedi nek kalah he..he.. wirang ngono lho...
Wassalam Herbud.

Mas Djapong ......
Wahhh .... Ini ada inspirasi baru yg bisa ditiru nih !
Mengingat anak2 sekarang jauh dari usaha nguri-uri kabudayan. .... Bocah saiki nek kon diskusi ngeciwis cas-cis-cus boso manca ....wuahh wasis tenan ....ning krungu boso jowo ...dho mlongo. ...hopo tumon ,turune wong jowo je. ...?
Nah idea trah-e mas Djapong isok ditiru .... Suwun !

Sudjendro:
Wah...rame diskusi IDOL..! Lagunya Jawa Campur Sari. Rek, ayo rek mlaku-mlaku neng tunjungan... ...! He..he..HE...!

No comments:

Post a Comment

Post a Comment